Търсене
Вход потребителиНАЧАЛО

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ЯМБОЛ
РАБОТНО ВРЕМЕ:
9.00ч. - 17.30ч.
ЦЕНТЪР ЗА АДМИНИСТРАТИВНО  ОБСЛУЖВАНЕ В
ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ
- РАБОТНО ВРЕМЕ: 8.00ч. - 18.00ч.

КОНСУЛТАЦИИ НА ГРАЖДАНИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ
НА ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА СЪС СЛУЖИТЕЛИ В
АДМИНИСТРАЦИЯТА ОТ 9.00 ч. - 17.30 ч.

АДРЕС:8600, гр.Ямбол, ул."Жорж Папазов" 18

е-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН ЗА ПОДАВАНЕ НА СИГНАЛИ - 080011911

АНТИКОРУПЦИЯ- ПОДАВАНЕ НА СИГНАЛ

•График за обследване на техническото и експлоатационното състояние на язовирните стени и съоръженията към тях на територията на област Ямбол

•График 2 за обследване на техническото и експлоатационното състояние на язовирните стени и съдържанията към тях на територията на област Ямбол

Харта за правата на гражданина – клиент на Областна администрация - Ямбол
• Проект "Партньорство за развитие" по ОПАК
• Натура 2000
• Карта на Област Ямбол - административно делене, пътна инфраструктура, населени места
• Карта на релефа в Област Ямбол
• ДЕКЛАРАЦИЯ НА РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ЯМБОЛ ЗА ПОЛИТИКАТА ПО КАЧЕСТВО

 

Празничната програма в Ямбол за Деня на Независимостта започна с Духовия оркестър и официална церемония по издигане на националния флаг. Заместник областният управител на област Ямбол Волен Дичев се включи в празничните мероприятия по повод националния празник.

"Датите 22 и 6-ти септември, са от най-българските дати. Убеден съм – един народ  без своята независимост и  свобода губи своята идентичност, сподели пред медиите Волен Дичев и поздрави от свое име и от името на областния управител всички граждани на областта по повод празника.

"С акта на обявяване на Независимостта България се връща в голямото семейство на европейските  държави. Днес, ние сме  равноправен член на Европейския съюз и уверено градим своето бъдеще, за което нашите предци се бориха. За това, като техни потомци, прекланяме глава пред  делата им!", каза още заместник областният управител на област Ямбол

Целият празничен 22 септември Музеят на бойната слава в Ямбол е отворен за посетители.

Последна промяна (Петък, 22 Септември 2017 11:48)

 

Поздравление на областния управител за Деня на Независимостта – 22 септември

Уважаеми дами и господа,

Поздравявам ви с Деня на Независимостта!

Заедно със 6 септември Съединението на България, Денят на Независимостта е от най-българските дати. Какво е една страна, един народ без своята независимост, без своята истинска свобода.

На 22 септември един обединен народ се превръща в нация със самочувствие и достойно място на картата на Европа.

Провъзгласяването на Независимостта е ярка проява на политическата воля и смели решения взети от нас. Все качества, от които и днес се нуждаем.

Бъдете горди и достойни за каузата България!

ДИМИТЪР ИВАНОВ

Областен управител на област Ямбол

 

Последна промяна (Четвъртък, 21 Септември 2017 11:12)

 

 

На 21 септември в България и във всички страни, членки на TISPOL, ще се проведе операция EDWARD (European Day Without A Road Death

Спаси животи! Това е мотото на тазгодишната кампания на Пътна полиция в България по повод 21 септември, Европейския ден без жертви на пътя. Инициативата е на TISPOL – Европейската мрежа на службите на пътна полиция. Областна администрация Ямбол се пресъединява към подкрепящите организации и към призивите за безопасно шофиране.
Инициативата в България  се провежда за втора поредна година, като целта е да се обърне внимание на водачите да са по-внимателни на пътя. На 21 септември в България и във всички страни, членки на TISPOL, ще се проведе операция EDWARD (European Day Without A Road Death). Целта е в този ден по пътищата на Европа да няма загинали хора. Според статистиката, около 70 души загиват по шосетата на Стария континент. Цифрата е стряскаща, но статистиката може да бъде променена, ако водачите са по-разумни на пътя. Ето защо от 11 до 21 септември на страницата на МВР, всяка  сутрин в 10 часа, се публикува по една препоръка за безопасно шофиране, онагледена с графика.

Всеки, който желае, може да се присъединявани към операция EDWARD, като се регистрира на адрес: http://roadsafetydays.eu/.

 

Последна промяна (Сряда, 20 Септември 2017 09:12)

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Анкета
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Кой e тук?
В момента има 88 посетителя в сайта