Търсене
Вход потребителиНАЧАЛО Връзки с обществеността Новините Общински администрации, граждани и медии се срещнаха с представители на ЦИК

По повод предстоящите избори за общински съветници и кметове Централната избирателна комисия провежда поредица от срещи в цялата страна с администрациите ангажирани с провеждане на изборите, с граждани и медии.В област Ямбол срещата се проведе в Областна администрация от трима членове на Централната избирателна комисия М. Бойконова, Р.Матева и И.Ивков. В срещата се включиха заместник-областния управител Диана Динкова и главния секретар на ОА Павлина Пенева.

Кметовете присъствали на събирането и представителите на изборните администрации получиха разяснения за предстоящата кампания по избор на кметове и общински съветници.

 

Срещата на членовете на ЦИК с граждани и медии бе под мотото „По-близко до избирателите“ и има за цел разясняване на важни моменти, свързани с упражняването на глас в предстоящите избори. По време на срещата участниците имаха актуални въпроси относно уседналоста, преференциалното гласуване и разкриването на нови секции.

Последна промяна (Петък, 14 Август 2015 13:04)