Търсене
Вход потребителиНАЧАЛО Връзки с обществеността Новините Министър Кралев в Ямбол: Загасете компютрите и излезте навън да спортувате

   Министърът на спорта Красен Кралев посети Ямбол по повод събитията от Европейската седмица на спорта в България. Те се реализират по проекта "Предизвикай себе си: Бъди активен", изпълняван от Министерство на младежта и спорта и подкрепен от Програма "Еразъм+" на Европейската комисия. Красен Кралев се присъедини към участниците в спортния празник в Ямбол, организиран от Общината с подкрепата на ММС, където наблюдава демонстрации на състезателите от клуба по спортни танци „Тандем Тийм” – Ямбол и СК „Карате Киокушинкай”. Министърът подари топки и футболни екипи, осигурени от БФС, на ФК „Тунджа 1915“ – Ямбол.

   В събитието се включи и 18-годишният европейски шампион по бокс Даниел Асенов, който се присъединява към лицата на кампанията Ивет Лалова, Станилия Стаменова, Александра Жекова и мъжкия ни национален отбор по волейбол. Министър Кралев бе придружаван от областния управител Димитър Иванов и кмета на Ямбол Георги Славов.

Последна промяна (Сряда, 23 Септември 2015 14:56)