Търсене
Вход потребителиНАЧАЛО Връзки с обществеността Новините Кметът на Болярово, общинските съветници и кметове на кметства положиха клетва

Под звуците на химна на РБ на тържествено заседание на Общински съвет Болярово, свикано от областния управител на област Ямбол Димитър Иванов, положиха клетва и встъпиха в длъжност кметът на община Болярово Христо Христов, общинските съветници и избраните за кметове на кметства.  Във връзка с произведените избори за общински съветници, кмет на община и кметове на кметства със заповед на областен управител и на основание чл.23 ал.1 от ЗМСМА е насрочено и проведено Първото заседание на Общински съвет Болярово.

Председателят на Общинската избирателна комисия Болярово Таня Едрева връчи удостоверенията на всички избрани общински съветници, кмет на община и кметове на кметства.

ВрИд кмет Нина Терзиева предаде кметската огърлица на новоизбрания кмет Христо Христов. В обръщението си към присъстващите на церемонията встъпилият в длъжност кмет увери, че в община Болярово ще се случват все по-добри неща. Пожелание за ползотворна работа на кмет, общински екип и съветници отправи областният управител Димитър Иванов. "Бъдете отговорни към всички жители на община Болярово", каза още той.

За председател на ОбС Болярово бе избран Атанас Дженков.

 

Последна промяна (Четвъртък, 05 Ноември 2015 18:40)