There are no translations available.

За поредна година Държавната агенция за закрила на детето ще събере истории за хора, които са помогнали на дете или на неговото семейство в труден момент, беда или тежък инцидент и са променили житейската му съдба.

Разкажете история в инициативата „Посланик на доброто“, на Държавна агенция за закрила на детето и станете Посланици на доброто, като изпратите вашите истории на електронната ни поща This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Очакваме вашите писма до 01.10.2020г., като в тях посочите лице за контакт, с което да се свържем при необходимост. Част от получените истории, ще бъдат изпратени към Държавна агенция за закрила на детето, като след селекция на национално ниво най-вълнуващите от всички събрани истории, ще бъдат заснети и популяризирани от тях.

Вярваме, че заедно ще подкрепим доброто бъдеще на нашите деца и ще постигнем повече за тяхното развитие и щастливо детство!

През изминалата 2019 г., Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) организира Празник на доброто по повод 30 години от приемането на основополагащия документ Конвенцията на ООН за правата на детето. Тогава в Агенцията са постъпили стотици истории за сторено добро от цялата страна. Една малка част от тези прекрасни истории са били заснети и показани на Празника на доброто, който ДАЗД организира в Деня на християнското семейство.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Inquiry
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?