Търсене
Вход потребители 

П О К А Н А

 

За провеждане на консултации за определяне състав на Районна избирателна комисия за произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и на националния референдум на 6 ноември 2016 г.

На основание чл. 60, ал.1 и ал. 2 от Изборния кодекс, чл.7, ал.1, изр.2 от Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление  и Решение № 3427-ПВР/НР/26.08.2016 г. на Централна избирателна комисия за определяне съставите на Районни избирателни комисии при спазване на реда и условията на Изборния кодекс с представителите на парламентарно представените партии и коалиции в 43-то Народно събрание

Ви каня на 08.09.2016 г. от 10.30 часа, в заседателната зала на Областна администрация – Ямбол, за провеждане на консултации за определяне състава на Районна избирателна комисия

Последна промяна (Понеделник, 29 Август 2016 16:57)

продължава>

 

Поздравление на областния управител на област Ямбол г-н Димитър Иванов по повод Деня на Съединението – 6 септември

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ ЯМБОЛ,

В историята на България има много значими дати,белязали битието на страната ни.
Съединението на Княжество България и Източна Румелия безспорно е един върховете в новата българска история. Цел постигната с усилието, ума, емоцията, действието и желанието единствено на нас българите. Цел, която поставя над всичко Достойна и Силна България.

131 години по-късно ние отново сме призвани да отстояваме достойното съществуване и развитие на България. Днес ни е нужно онова национално самочувствие и политическа зрялост, с които да вземаме решения. Време е за истинско осъзнаване на завещания ни идеал – „Съединението прави силата”

Да сведем глави днес в знак на признателност пред силата на духа на патриотите, радетели на идеята за единна България.

Честит празник!

ДИМИТЪР ИВАНОВ

областен управител

 

Последна промяна (Петък, 26 Август 2016 11:24)

 

Първото заседание на Регионалния съвет за развитие на Югоизточен район за 2016година, председателстван от областния управител на област Ямбол г-н Димитър Иванов, ще се проведе на 2 септември, петък от 10.00 часа в залата на Областна администрация Ямбол.

Представители на четирите области Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол ще обсъдят новите възможности за Югоизточен район по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020г., представяне Наредби за условията и реда за изготвяне, съгласуване и приемане на концепцията за пространствено развитие.

 
Още статии...