Търсене
Вход потребителиПо повод професионалния празник на Министерство на вътрешните работи - 5 юли, областният управител на област Ямбол Димитър Иванов честити на всички служители на Областна дирекция на МВР Ямбол празника, като изказва своята благодарност към тези, които се грижат за реда и спокойствието в обществото.

На всички служители на МВР пожелания за здраве и успешна работа!

 

 

Последна промяна (Вторник, 05 Юли 2016 14:16)

 

Четирима министри Ивелина Василева, Лиляна Павлова, Зорница Русинова и Десислава Танева, областните управители на Ямбол и Бургас Димитър Иванов и Вълчо Чолаков, кметове на общини и представители на бизнеса обсъдиха  в експозиционен център "Флора" възможностите за развитието на Югоизточния регион, който включва областите Бургас, Ямбол, Сливен и Стара Загора.

Дискусията е част от кампанията "Региони в растеж" на вестник "24 часа", КРИБ и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

"Членството на България в ЕС създаде много възможности за Бургаски региона. Затова за нас е изключително важно да чуем бъдещите тенденции по отношение на оперативните програми, както и предизвикателствата, пред които ще бъдем поставени след излизането на Великобритания от съюза", каза при откриването на форума домакинът Димитър Николов.

Последна промяна (Сряда, 20 Юли 2016 12:04)

продължава>

 

В присъствието на областния управител на област Ямбол Димитър Иванов, кметът на община Стралджа, заедно с представители на фирма "Акавагруп проект" София направиха първа копка на обект "Изграждане и монтаж на инсталации за използване на хидротермална енергия" по програма "Енергийна ефективност и възобновяема енергия"

Намаляване изхвърляните в атмосферата емисии от въглероден двуокис, оползотворяване на местния потенциал от хидротермална енергия в отоплителни инсталации на училища, детски градини и административни сгради, цели новия проект на общината.

Кметът Атанас Киров определи проекта като изключително полезен, ефективен и добър. Проект започнат от предишния кмет и продължен от новия екип.

"Използването на хидротермални води за опазване на ооколната среда, спестяване на енергия, на финансов ресурс е добър и иновативен подход не само за община Стралджа, но и за областта", каза областният управител и подчерта увереността си, че с този хъс, с който работи кметът Атанас Киров проектът ще се случи.

 
Още статии...